Черноморец успя да измъкне трите точки от Локомотив Пловдив след победа с минималното 1:0 в среща от осмия кръг на А група, която се игра при закрити врати заради наказание на домакините.

В герой на бургазлии се превърна влезлият като резерва Божилов, който две минути преди края на редовното време засече центрирана от Крумов топка и я прати в мрежата на гостите.

В повечето моменти от играта гостите от Пловдив диктуваха темпото и създадоха повечето опасности, това обаче не бе достатъчно, за да се поздравят с крайния успех в мача.

По няколко пропуска направиха Даксон да Силва, Стойко Сакалиев и Мартин Камбуров. Ремзи пък не успя да открие за Черномоец в 47-та минута.

Така след победата се изкачи на 6-то място в класирането с 13 точки, докато Локомотив е 9-ти с 8сем точки. Все още обаче не са се изиграли всички срещи от този кръг.

Малкото журналисти на стадиона в Бургас обаче останаха доста изненадани няколко минути след края на мача, след като лампите на съоръжението бяха изгасени още преди те да са се изтеглили.