Вратарят Здравко Чавдаров започва пълноценни тренировки с ЦСКА от днес. Очаква се до сряда Любо Пенев да вземе решение, кои двама вратари ще влязат в групата за мача с Динамо Москва.

Чавдаров получи удар в главата в реванша срещу Дери Сити и оттогава не е участвал в срещи и не тренира пълноценно. От днес сутринта обаче привлеченият от Сливен футболист вече на 100% на линия. Любослав Пенев трябва да прецени, дали срещу Динамо Москва да заложи на отлично представилия се в двата шампионатни мача и част от двубоя срещу Дери Иван Караджов, или на по-опитния Здравко Чавдаров. Вариант пред Пенев е и най-опитният между тримата Ивайло Петров, но е малко вероятно той да бъде избраникът за мача с руснаците.

За разлика от възможностите за вратарския пост, вариантите пред Пенев за атаката на отбора са силно ограничени. От лекарския щаб на вицешампионите правят всичко възможно, за да вдигнат на крака новото попълнение Спас Делев, който ако е здрав почти сигурно ще е титуляр.

Наказани за мача са Маркиньос и Иван Стоянов, които се представят най-добре до този момент.

От вчера пък Дормушали Саидходжа е в Русия, където ще мине медицински тестове в Спартак Налчик и ако всичко е наред ще играе като преотстъпен в руското първенство.