Часове преди вечното дерби ЦСКА – Левски на „Българска армия“ плъзна слух, че главния мениджър Драголюб Симонович е отстранен от клуба. За момента това няма официално потвърждение нито от самия Симонович, нито от шефовете на клуба. Според няколко източника обаче слухът е много вероятно да се окаже истина.

Според информацията шефовете на ЦСКА са прибягнали до тази стъпка след разговор с футболистите снощи в парк-хотел „Витоша“, където е настанен отбора на режим преди мача. Голяма част от играчите не желаят присъствието на Симонович в спортно-техническия щаб и това е една от причината да се стигне до раздялата.

Снощи собственикът на ЦСКА Димитър Борисов се е срещнал с играчите без присъствието на треньори или други хора извън самите футболисти. Именно на тази среща двете страни са разговаряли по темата.

Вчера старши треньорът на „червените“ Димитър Пенев намекна в изявлението си преди мача, че все още функциите на Симонович в ЦСКА не са изяснени. С това Стратега открито изрази недоволството си от присъствието на Симонович в щаба.

Така броени часове преди мача с Левски в ЦСКА може да стане факт поредната промяна в спортно-техническия щаб на тима.