Сенегалският халф Расим Диуф и неговият сънародник Пей Джараф Мур ще пристигнат в София утре вечер в 22 часа с полет от Рим. В момента и двамата се намират в Тунис при мениджъра Георги Гюров, който ги урежда за ЦСКА.
Първоначално те трябваше да пристигнат в началото на тази седмица, но защитникът Пей Джараф Мур е играл мач в събота и е помолил за отлагане с два дни, за да се възстанови. Двамата ще направят първа тренировка с „червените” в четвъртък следобед.
Бранителят Пей Джараф Мур идва от един от бившите тимове на Папа Буба Диоп – Диараф Дакар.
Футболистите ще останат на проби поне 10 дни, като на 23 май старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще организира контрола, за да прецени качествата им.
Ако бъдат харесани, трансферните суми, които трябва да бъдат заплатени за двмата, са минимални, което би спомогнало за евентуалното им привличане в Борисовата градина
Всички основни футболисти на ЦСКА ще са на разположение на Стойчо Младенов за предстоящото важно гостуване на Марек в Дупница. Оплакващите се от леки неразположения халфове Георги Илиев и Ододжи, ще бъдат включени в групата за мача. В нея със сигурност се завръща бившият капитан Валентин Илиев, който бе реабилитиран от старши треньора на отбора.

Наставникът на "червените" ще гласува доверие на следните футболисти: 12.Ивайло Петров, 1.Оливер Ковачевич, 35.Крум Ловков, 30.Йордан Тодоров, 5.Кирил Котев, 4.Даниел Моралес, 3.Александър Тунчев, 14.Валентин Илиев, 15.Роберт Петров, 29.Александър Събев, 24.Mихаил Александров, 26.Николай Чипев, 23.Абдер Кабус, 18.Флорентин Петре, 21.Удоджи, 19.Еуген Трика, 10. Георги Илиев, 7.Стойко Сакалиев, 9.Станко Йовчев, 17.Евгени Йорданов, 33.Юлиан Куртелов.

След тренировката днес от 17 часа отборът потегля за Благоевград, където ще пренощува преди двубоя в Дупница.
Клубът на привържениците на ЦСКА организира екскурзия за гостуването на „армейците” за мача от 28 кръг на шампионата, който се играе утре на стадион „Бончук”, от 17:30 часа.
Сборен пункт за желаeщите да пътуват фенове е стадион Българска армия утре, 16 май, в 14:30 ч. на. Тръгването за гр. Дупница е в 15:00 часа.