Централният защитник на Левски Йордан Милиев може да смени клубната си принадлежност в началото на идната седмица, научи Гонг. Стоперът остана в България и не пътува за Австрия, където „сините” провеждат втората част от своята подготовка.

От клуба вече споделиха, че пред Милиев стоят опции за контракт с чужди отбори, но повече информация по въпроса няма. Според източници на Гонг, развръзката трябва да стане ясна в понеделник, като поне на този етап, нещата изглеждат сигурни.

При лошо стечение на обстоятелствата, Данчо Милиев може и да продължи с Левски, но това е малко вероятно.

„Сините” решиха да се откажат от него и Сюлейман Диамутен. За малиеца обаче на този етап няма конкретни предложения, а той не иска да си скъса договора с клуба от „Герена”.

На всичкото отгоре, ситуацията е още по-деликатна, тъй като заплатата на Диамутен си е впечатляваща за родните стандарти. Той беше взет през зимата със свободен трансфер от Лече, но не успя да оправдае огромните очаквания.

Така Левски на пръв поглед има ограничен брой централни защитници преди старта на сезона. По всичко личи, че фаворити на Илиан Илиев за двойка в центъра на отбраната са Ромейн Ели и Станислав Ангелов, които са нови попълнения в състава на Левски.