Бившият футболист на ЦСКА Серджиу Буш се изивини на вечния съперник на "червените" - Левски, за отправената преди дни обида. 
Припомняме, че малко след реализирането на трансфера му в Уензди Буш използва профила си в социалните мрежи и написа "К*р за Левски". Последва остра реакция от страна на "синята" общност, а пред Труд Буш поднесе извинения и каза, че никога не е съзнавал смисъла на израза.

"Дискутирах тази ситуация и с хората в Уензди. Да, признавам, че направих грешка. Никога не съм знаел, че Левски е националният герой на България. Казах лоша дума, без да съзнавам значението й", започна Буш.

"Просто повто­рих нещо, което бях чувал хиляди пъти от феновете. Но чак сега се замислих, че никога не съм знаел негово­то значение. Не съм искал да обидя никого. Аз съм футболист и уважавам всеки клуб, всеки съперник. Уважа­вам Левски като отбор. Мислех, че пиша нещо, което е хубаво за феновете ни. Но без да знам, че е лошо пос­лание към съперника. Това беше груба моя грешка. Отново се извинявам най-искрено", каза още нападателят.

Серджиу Буш

източник: Личен архив

-----------------------------------------------------------------

Още футбол във Фейсбук страницата на Gong.bg

Следвайте Ники Александров в личния му профил във Фейсбук