Участникът в Шампионската лига Бурсаспор има интерес към нападателя на Локомотив (Пловдив) Базил де Карвальо. Това обяви на днешната пресконференция на Лаута президентът на клуба Христо Бонев. Той уточни, че за класата на Карвальо е станало дума още при посещението му в Бурса на 2 ноември, когато бе двубоят срещу Манчестър Юнайтед. Зума призна, че представители на турския клуб ще наблюдават родения в Сенегал техничар в последните два официални мача на черно-белите - срещу Локомотив (София) за Купата и срещу Черноморец за първенството.

„Интерес наистина има и вече няколко пъти разговаряме с мениджъри от Турция. Още по време на двубоя между Бурса и Манчестър Юнайтед аз казах на хора от ръководството на домакините, че нашият Карвальо е 5 класи над техния централен нападател”, коментира Христо Бонев.

„Когато ме попитаха колко струва, аз без да попитам нашия собственик обявих една не много висока цена от 2 млн. евро. Мисля, че нашият собственик ще се съгласи на тази цена. Ако предложат 1 900 000 евро, готов съм да се скарам с г-н Динев, но няма да отстъпваме от тая цена", заяви Зума пред представители на медиите, цитиран от официалния сайт на клуба.