Бразилският защитник на ЦСКА Адемар Жуниор ще става баща през месец юни. Съпругата на футболиста Алесандра е бременна в четвъртия месец, като направените прегледи в Бразилия са показали, че двамата влюбени ще стават родители на момиченце, което е заченато по време на престоя на бразилката в България.

Името, което ще носи първородната им рожба, е Валентина. В края на миналата годината бразилката си направи специална фотосесия със закръгленото си коремче, което демонстрира сред приятелите си в социалната мрежа Фейсбук.

Съпругата на левият бек на армейците е била телевизионна водеща на светско предаване в голяма телевизия и се радва на голяма популярност в родината си, като бремнността й предизвика много позитивни реакции сред приятелите й в социалната мрежа.

В момента Адемар и Алесандра са разделени заради ангажиментите на футболиста с подготовката на ЦСКА в Турция, а Алесандра е в родината си. Въпреки огромното разстояние, двамата поддържат постоянна видео връзка чрез интернет, която спомага за това да не тъгуват един за друг, заради моментната раздяла.

Адемар ще трябва да изкара известен период сам в България, защото заради напредналата си бременност съпругата му няма да може да се върне в София до юни месец, когато се очаква на бял свят да се появи тяхната рожба.

Бразилец от ЦСКА ще става женски татко

източник: Личен архив