Един от многото новодошли бразилци в Лудогорец това лято Сисиньо се изказа ласкаво за клуба си пред медиите в родината си. Изданията от Страната на кафето не спират да се интересуват от разградчани, защото има цели седем нейни представители в разширения състав. 

Точно затова и Сисиньо попадна във фокуса на сайта Sambafoot, който се поинтересува от това, дали се аклиматизира към живота в България и как вижда новия си отбор и съотборници. И отзивите от играча са само положителни. 

"Когато дойдох тук, всички ме посрещнаха много добре - и съотборниците, и шефовете, и феновете. Имам още шестима сънародници сред играчите, които ми помагат да се аклиматизирам тук и това вече се случва."

"Всичко е страхотно в клуба, много модерно. Публиката е страстна, но се интересува от нас и ни подкрепя. Аз малко по малко намирам мястото си и се надявам да помогна на отбора да спечели много титли."

"Иначе в България много ми харесва, вече започнах да опитвам и местната кухня. Не съм я разучил много, но има едно ястие с риба, което много ми харесва и не мога да спра да опитвам от нея", сподели Сисиньо пред изданието в родината си.