Александър Бранеков и Цветомир Панов ще бъдат на разположение на старши треньора на Видима Раковски Костадин Ангелов за мача с Лудогорец.

Бранеков пропусна двубоя с Литекс, тъй като се възстановяваше от операция, след счупен нос. Панов пък имаше забрана да играе срещу ловешкия отбор, чиято собственост е.

Друг играч със същата съдба – младежкият национал Венцислав Бенгюзов, на когото Литекс също не позволи да излезе срещу тях, е контузен и остава извън групата.

Старши треньорът Костадин Ангелов изрази своята увереност, че отборът му има качества да се противопостави на тима на Лудогорец и, че неговите футболисти не са по-лоши от тези на съперника.

"Ясно е, че Лудогорец е фаворит в мача. Разликата във финансирането е в полза на съперника, но според мен това няма да окаже влияние в двубоя, както не оказа влияние и в срещата с Литекс. На терена излизат 11 срещу 11, а нашите футболисти не са по-лоши от тези на Лудогорец. Имаме своите шансове да се противопоставим успешно и ще се стремим да изиграем двубоя на високо ниво. Надявам се, че тенденцията да ни отсъждат във всеки мач дузпа няма да продължи", сподели Ангелов.

Лудогорец домакинства в Каварна, тъй като мащабният ремонт на стадиона в Разград все още продължава.