Нападателят на Левски Валери Божинов сподели след равенството 2:2 със Славия, че си дава ясна сметка, че хиксът е равнозначен на загуба.

„Славия дойдоха за хикс и си го спечелиха. Видяхте през второто полувреме, че наложихме натиск. Съжалявам за феновете, че не успяхме да ги зарадваме. Не го казвам просто, защото трябва, а защото го мисля. Дано това, което не успяхме да си вземем тук, да го спечелим в следващия мач срещу Локомотив София“, сподели Божинов.

„Мисля, че има колектив и отбор, това е хубавото нещо. Доста нови момчета сме в тима, но не търся оправдание. Не съм аз човекът, който ще критикува съдиите.“

„Да се надяваме, не само за мен, но и за всички футболисти на Левски, че занапред ще бъдат изпращани от феновете с аплодисменти. Това е само началото, до края има още много мачове, в които се надявам да имаме много радостни моменти. Ще направя всичко възможно да вкарвам голове. Аз знам много добре, че за големите отбори равенството е като загуба“, завърши Валери Божинов.

„Знам, че в България се обръща внимание много на съдиите, но ние грешките не можем да ги поправим. Ние сме хора, всеки греши. Както аз изпускам положения, така и те грешат. От мен няма да чуете да коментирам съдиите. Така съм научен“, завърши нападателят.