Старши треньорът на Пирин Йордан Боздански сподели, че не е доволен от играта на своя отбор. След третата загуба от началото на шампионата, този път от Славия с 0:2, наставникът каза, че е разочарован, но въпреки това увери феновете, че тимът има потенциал.

„Тежка загуба, изключително слаб мач, разочарован съм от представянето на почти всички. Да, имаме три загуби до момента след доста слаба игра. Могат да се вземат различни мерки, не мога да коментирам това сега. Аз не се притеснявам, продължавам да работя. Тази селекция, която е сега в момента тук, е направена от мен. Аз бях човекът, който искаше да вземе тези играчи”, сподели Боздански след края на мача.

„Отборът ни има потенциал, независимо от показаното в тези четири кръга. Мисля, че съперниците не са чак толкова изявени, с толкова голяма разлика. Изобщо не се притеснявам, че мога да бъда предаден от тези футболисти, защото аз разчитам на тях, може би сработката още не се е получила. Не съм доволен, знам Пирин как играеше миналата година при Грозданов и Шенсой, отборът има потенциал”, завърши Йордан Боздански.