Вратарски проблем възникна в Ботев Пловдив преди мача с Левски в София от 10-я кръг на А група. За това информираха от пловдивския клуб. Валентин Галев пропусна днешната тренировка. Той страда от мускулна травма, заради която остана извън групата в мача със Септември в Симитли от турнира за купата на България. 

Двубоят между Левски и Ботев е в понеделник, 28 септември и ще бъде предаван по Gong PlayDiema sport 2, Дарик радио и минута по минута в Gong.bg.

По време на днешното занимание третият вратар на "канарчетата" Мартин Димитров обърна глезен и се прибра в съблекалнята. Шансовете да бъде готов за двубоя със "сините" са нищожни. Така единственият напълно здрав вратар на Ботев в момента е бразилецът Виктор Голас, който с идването си в тима стана титуляр.

В Ботев вече дискутират варианти, кой от юношите ще му бъде резерва, ако Валентин Галев и Мартин Димитров отпаднат. Очаква се лекарският екип на Ботев да направи всичко възможно и да възстанови Валентин Галев за двубоя със "сините".

 Останалите футболисти от Ботев, без сериозно контузените Мариян Огнянов и Серкан Юсеин, тренираха днес на пълни обороти. /БТА