Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че доверието към Георги Дерменджиев не е намаляло.

„Доверието не е намаляло към Георги Дерменджиев смятам, че той се представя сравнително добре и на фона на възможностите и картината в България, като треньори и българска действителност трудно бихме му намерили заместник специално в България. Искам той да е спокоен да си върши неговата работа“, сподели Домусчиев в предаването "А група Токшоу" по телевизия Diema Sport.

„Да, не винаги всичко зависи от треньора във футбола. В крайн сметка играят футболистите. Някой път става дума и за късмет. Имахме мачове, в които имахме повече положения от противника, но загубихме. Така, че всичко е много сложно, за да се отсече и да се каже – да, този става или не. Но, Гошо има нашето доверие, справя се не лошо. Ето с ЦСКА постигна добър успех. Отборът игра силно. Смятам, че до лятото той ще покаже своите качества, които показа и през есента“, добави собственикът на Лудогорец.

„Ако отборът се развива добре и направим добра селекция, той има шансове и да повтори успехите си в Европа от мината година. Знания и умения има, респектът на футболистите също, а трябва му и малко повече късмет.“

„Ако вземеш перспективен или вече с репутация треньор, трябва първо да му създадеш условия да работи.Не може резултатите от един или два мача да са критерий. Ако не е участвал в селекцията и му дадеш футболисти, не става така. Треньорът има важна роля. Не може да очакваш чудеса“, каза още Кирил Домусчиев за евентуалния следващ треньор на Лудогорец, който би могъл да е и треньор от западна Европа.