Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви за Гонг, че на този етап има единствено интерес към Иван Иванов и Иван Стоянов от страна на руския Алания Владикавказ.

Още по време на лагера на „червените” в Белек, Турция се разбра, че новакът в руския елит е хвърлили око на двамата играчи на Йоан Андоне. Тогава, при кратката си визита в лагера на ЦСКА босовете Димитър Борисов и Иво Иванов упълномощиха мениджъра Николай Ишков да води евентуалните преговори с Алания.

Късно снощи и в официалния сайт на тима излезе информация, че е възможен подобен трансфер. Но най-напред в съобщението се посочва, че отбора от Владикавказ вече си е осигурил подписите на двама абсолютно идентични като позиции на Иван Иванов и Иван Стоянов играчи – бранителя от Того Абдул Гафар Мамах и нигерийския национален халф Сани Кейта. Това автоматично намаля шансовете за трансфер на „червените” футболисти.
„Разбира се, ако се стигне до продажба, то тя ще бъде при много изгодни за ЦСКА финансови условия”,  допълни Димитър Борисов.