Босът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че в отбора няма пари, но за сметка на това конкурентите от Левски, Лудогорец и Литекс цъфтят и ги разхождат.

„Ние никога не сме разсрочвали задълженията си към НАП. Не знам защо тази тема за лиценза винаги се обсъжда когато дойде март месец. Лицензът не се издава от БФС, а от УЕФА и нашите документи винаги са били в перфектно състояние“, коментира Борисов.

„По принцип в ЦСКА винаги няма пари, но винаги се оправяме по някакъв начин. Другите отбори видяхте, че цъфтят, разхождат ги, плащат си редовно и Лудогорец, и Литекс и Левски. Сигурно са по-богати от нас. Ние не може да издържаме така финансово. Общините ни дължат пари и когато имаме пари, тогава плащаме. Нашите футболисти ни разбират в тази насока. Може да предложите, на който искате от ЦСКА да си тръгне. Не вярвам някой да си тръгне, но предложете на даден футболист, който примерно не си е взимал заплатата за два месеца, може да остане в Либия.“

„Адемар е наш футболист и ние сме доволни от него. Ако искаме да вземем играч извън ЕС, трябва да освободим някого. Не може да се разделим с Мораес и Присо и единственият човек е Адемар. Ние с него имаме разговор. Той е желан от Ботев Пловдив и може да изиграе следващите три месеца там. Присо ще вземе през май малтийски паспорт и Адемар ще стане отново наш футболист. Адемар не може да играе под наем в Ботев. За двамата румънци ще бъде взето решение в самолета. Най-вероятно ще има заминаване към близка Румъния. Този въпрос не е към, мен. Те са ми подарък от Джовани Бекали. Подарък не се връща, но този трябва да се храни“. Каза още Димитър Борисов.