Президентът на ЦСКА Димитър Борисов разкри подробности около селекцията на тима, като обяви, че през зимната пауза най-вероятно ще бъдат привлечени трима или четирима футболисти.

„Всичко зависи от отношението между Орлин Орлинов и Любослав Пенев. Чакам крайното решение на Любослав Пенев”, каза босът на червените пред „Ринг”.

„Гледаме да вземем най-доброто, което е в България, но на някои постове, на които не можем да намерим нови попълнения, ще погледнем към чужбина.”

„Мишел Платини беше в полезрението на Пенев от май-юни, но беше много скъп състезател за ЦСКА, ако бяхме отпаднали от Лига Европа. След като влязохме в групите, за три дни много лесно се разбрахме за трансфера с г-н Събев.

„Смятаме да привлечем трима-четирома играчи през зимата, за да може да се обиграе отбора за участието ни в Европа през юли догодина.”

„В момента не водим преговори за Даксон Да Силва. Също така с Бобич и Балъков не сме контактували.”

„Готов проект за нов стадион още няма, но работим по въпроса. Мисля, че работата може да започне още следващата година.”

„Взели сме под наем за школата терен в Герман, а също така и разговаряме с „Кремиковци” за три игрища в Ботунец. Поканили сме следващата седмица Жак Сантини да даде няколко лекторски урока пред треньорите от нашата школа. Мисля, че в момента нещата в ДЮШ с Джони Велинов вървят много добре”.

„Не искам да коментирам темата с г-н Батков, но искам да подчертая, че винаги съм пожелавал успех на Левски, защото ако няма силен Левски, няма силен ЦСКА.”

„Няма проблем да свалим данъчната тайна. Това беше хубавото от управлението на Томов, че обяви заплатите на всички футболисти. ЦСКА беше първият клуб в България, който го направи”, коментира Борисов.