До няколко дни Даниел Боримиров официално трябва да се превърне в шеф на Детско-юношеската школа в Левски.

След близо 2-часов разговор с Георги Иванов, бившият полузащитник определи диалога между двамата като положителен.

„Все още няма нищо официално, но проведохме много положителен разговор. До няколко дни трябва да има развитие. Говорихме да поема ДЮШ и да му помагам в първия отбор“, сподели Боримиров.

„Първата задача е да подменим изкуствения терен и да направим нови съблекални за юношите. Знам, че ме чака много работа, който не се справя добре, трябва да е притеснен за мястото си в Левски. Имаме желание да привлечем методист от чужбина, не е ясно дали от Германия, или от друга развита във футболно отношение страна. Нека говорим повече, когато има нещо официално“, коментира още Боримиров.

„Нямам представа дали Ивайло Петев е поставил условие аз да съм в Левски, за да дойде. Гонзо е човекът, който се занимава с тези неща. Не ме питайте дали съм се чувал с Петев, много искате да знаете“, добави четвъртият в света.

„Контролът върху юношеската школа ще е в мен. Ще мога да помагам и на Георги в първия отбор. Знам, че ме чака доста трудна и тежка работа. Не се притеснявам толкова, целта ще ми е да наложим повече юноши в първия тим. В близките два-три дни трябва да изясним всичко, не е необходимо да говоря повече сега“, завърши Даниел Боримиров.