Много неща се случиха по време на честванията на вековния юбилей на Левски. На националния стадион „Васил Левски” бяха много легенди на клуба в различни видове спорт. Сред тях и Георги Иванов и Наско Сираков. Не е тайна, че двамата не бяха в добри отношения.

Наско Сираков критикуваше остро работата на Гонзо в Левски при предишния му престои, а Георги Иванов му отвръщаше не по-малко пиперливо. Така двамата стигнаха до положението да не се засичат и да контактуват.  

До онзи ден имаше и интрига дали Наско Сираков ще присъства на честването на вековния юбилей, след като си тръгна за пореден път от клуба след "случката” с Ивайло Петев. Георги Иванов пък се завърна преди дни начело на клуба. В крайна сметка Сираков потвърди преди дни пред Дарик радио, че няма причини да пропусне тържествата по случай сто години Левски.  

Така Наско Сираков и Георги Иванов се оказаха в един момент в началото на награждаването сред хората, които са на пистата на националния стадион. Когато двамата се поздравяваха с останалите, се озоваха един срещу друг и спонтанно се прегърнаха, което бе запечатано, май само от обектива на репортера на Gong.bg.

Двете легенди на Левски, освен че се прегърнаха, си размениха и няколко думи, но какво точно си казаха ще остане тайна. Запознатите с отношенията между двамата знаят какво значение има да бъдат видeни да се прегръщат. Остава да разберем дали Наско Сираков ще помага на Георги Иванов в трудната му мисия да възроди Левски.

Автор на снимките: Валентин Грънчаров

Наско Сираков и Георги Иванов - Гонзо

източник: Gong.bg