Един от шефовете на Левски Даниел Боримиров смята, че слуховете свързани с уговорени мачове от „сините” идват от лагера на ЦСКА.

„Всички слухове за уговорки идват от лагера на ЦСКА. Левски опроверга и обори всички слухове и спекулации. Ние винаги сме играли коректно и в името на български футбол. Претенциите им са смехотворни и аз мога само да им се изсмея”, натърти спортният директор на „сините”.

Запитан дали се съмнява във феърплея от страна на другите тимове Боримиров отсече: „Нали знаете онази поговорка, крадецът вика дръжте крадеца”.

Даниел Боримиров не пожела да коментира ситуацията с премиите и заплатите на футболистите в Левски. „Това са неща, които не бива да коментирам пред медиите. В края на сезона, ако си свършим добре работата, всички в отбора ще могат да бъдат повече от доволни”.

Бившият халф на Левски призна, че е преговарял с агента на Дарко Тасевски и сподели, че очаква до две седмици да се стигне до договорка между двете страни. „Има разминавания, но не смятам, че са големи и непреодолими”, отсече Борето.