Още двама футболисти ще пристигнат на проби в Локомотив Пловдив следващата седмица, съобщи Христо Бонев. Става въпрос за централни нападатели от Латвия и Конго. Те ще бъдат тествани от наставника на „смърфовете” и ако някой от тях бъде привлечен, ще бъде последното попълнение в лятната селекция.

Още в началото на подготовката Бонев заяви, че се нуждае от повече варианти в атаката. Продължават пробите на котдивоареца Саканоко, който до момента оставя добри впечатления с качествата си. Сънародникът на Дидие Дрогба дори бе взет в групата за гостуването на Видима, за да свиква с обстановката в тима по време на мачове.

Изключено е на „Лаута” да останат Саканоко и двамата очаквани нападатели. От тримата в състава на „черно-белите” за новия сезон ще остане един или най-много двама.

Локо Пловдив вече привлече Базил дьо Карвальо. Французинът дори стана любимец на феновете с показаното в двустранната игра в сряда. Освен него, варианти пред Бонев за върха на атаката са младоците Рангел Абушев и Георги Петров-Геша.