Бойкотът в ЦСКА продължава и днес. Футболистите са отказали да тренират, тъй като не са си получили обещаните от Александър Томов пари. Бунтът при „червените“ започна вчера, а днес играчите отново не са излезли за тренировка.

Засега няма осъществен контакт между Александър Томов и играчите, а напрежението по време на лагера в Боровец се засилва.

На футболистите на „червените“ е била обещана една заплата, която е трябвало да бъде платена до вчера, а второ месечно възнаграждение - до 25-ти този месец. Част от футболистите имат да получават по осем премии, както и траншове.

Първоначалната идея на ръководството на клуба е била, до края на май да бъдат изчистени всички финансови неуредици. Това обаче не се е случило, което в крайна сметка е довело до недоволството от страна на играчите.

До този момент подготовката на ЦСКА протичаше по-план, но прекратяването на заниманията може да провали направеното до момента. Желанието на самия старши треньор Стойчо Младенов е били тренировъчния процес да продължи, но футболистите са били категорични, че няма да се завърнат на терена, докато не получат част обещаните им пари.