Министър-председателят на България Бойко Борисов разкритикува собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. Това стана в отговор на искането на бизнесмена, който поиска оставката на вътрешния министър Румяна Бъчварова заради убийствата от миналата седмица. 

Домусчиев ги направи в качеството си на председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). И той получи отговор от Борисов, който вметна, че бизнесменът е "искал помощ за хобито си - футболът". 

Според данни на редица медии, в момента босът на Лудогорец е на почивка в Тайланд и затова Борисов поиска "да не му дават съвети" от тази държава. Ето и какво обяви той в Граф-Игнатиево: 

"Бих препоръчал от Тайланд да не ми дават съвети и от дългите им почивки, защото там явно се отделят от действителността. Така че се надявам колегите от КРИБ да бъдат по-умерени в исканията си."

"Искам да го питам господин Домусчиев, така ли мислеше, когато идваше да му помагаме за неговото хоби - футболът? Нека си изкарат почивката и като си дойдат, може и на мен да ми мине малко, и мога да разговарям с тях", сподели Борисов пред събралите се медии. 

Той не уточни за каква помощ го е търсил Домусчиев. За последно двамата бяха заедно на спортно събитие при спечелването на титлата от Лудогорец през май, когато беше открита и трибуна "Моци" в Разград.