Спортният директор на Левски Георги Иванов се изказа много остро спрямо коментарите на президента на Лудогорец Кирил Домусчиев след прекратения двубой между Левски и Литекс. Домусчиев се изказа в подкрепа на ловчанлии и обяви, че обмисля да извади отбора си от първенството заради случващото се по българските терени. Гонзо обаче не остана длъжен на Домусчиев.

„Крадецът вика дръжте крадеца. Като двама си го мерят, къде се намесва трети? Киро Домусчиев се изказа доста неподготвен“, заяви спортният директор на Левски. „В четвъртък след Управителния съвет ще излезем и ще кажем всички наши претенции, нека говорим за футбол, а не за грозни сцени.“

„Реакцията на Кирил Домусчиев показва точно това, едно притеснение от Левски. Слушахме много коментари, едва ли не, че Левски ще изпадне. Започнахме много лошо сезона, на 30 май още не бе ясна собствеността. Бюджетът беше намален. За 20-30 дена трябваше да търсим футболисти. Относно факта, че футболистите на Левски се радваха бурно след прекратяването на мача, Гонзо коментира: „Победата си е победа и всеки изразява радостта си както иска. При 9 човека и дузпа, Литекс можеше да падне и 7:1.“

"Ще кажа сега нещо, което е положително за Кирил Домусчиев. Направи един отбор преди 4 години, изгради база. Той е единственият, който инвестира във футболисти. Всички в А група, включително Левски, взимат само свободни агенти, така не се постига качество. Много е важно Левски какви футболисти ще вземе, ако вземем точните футболисти, имаме шанс да постигнем нещо сериозно и да се борим в евротурнирите. Тези играчи, които ги взимаме сега, трябва да дадат резултат лятото в евротурнирите", каза още Гонзо в ефира на TV7.

Георги Иванов сподели още, че с ресурсите, с които разполага Лудогорец, шампионът трябваше да има солидна преднина в точките.

"След като новите собственици влязоха в сила, когато седнахме с тях, приоритет беше да се изчистят задълженията и бюджетът да бъде малък, за да може да се изплащат тези суми и да не стигнем до ситуацията на ЦСКА. Целта беше влизане в евротурнирите, сега също е такава. Всички, и играчи, и треньори, и ръководство надминахме всякакви очаквания. 160 хиляди лева е бюджетът на първия отбор, при тях един футболист взима колкото целия ни отбор. Има сериозна разлика. Борим се Давид срещу Голиат и в същото време собственикът на Лудогорец почва да говори за Левски. Него трябва да го е срам, че отборът му има същия точков актив като Левски. Гарантирам, че Левски дори когато губи, губи с достойнство. Това го гарантирам на 100%."