Бившият изпълнителен директор по финансовите въпроси в ПФК ЦСКА Лазар Василев откри супер луксозен магазин в сърцето на София. Става дума за бутик на световно известната марка Cerruti. С грандиозно парти бе отпразнувано откриването на „Cerruti Exclusive Boutique”, където се предлагат актуалните колекции на всички линии дело на дизайнера Жан-Пол Нот.

Специално за откриването на бутика, на гости на екс-червения бос в България пристигна Ули Ноелкенсмайер - търговски директор на компанията. В момента Лазар Василев е изпълнителен директор на „Трансимпекс” АД, чиято собственост е новият бутик.

На откриването, сред стилните почитатели на марката, Гонг не забеляза представители на футбола и в частност на ЦСКА, а спортът бе представен единствено от лекоатлетката Анелия Нунева.

За сметка на това се откроиха градският прокурор на София Николай Кокинов, Весела Драганова, проф. Любомир Стойков, Дим Дуков, известните коафьори Митко Дамов и Кръстю Капанов, Калин Вельов, Мисис Глоуб 2004 Румяна Маринова и други.