Интересно мнение сподели бившият любимец на феновете на ЦСКА Лукас Саша, който вече играе по терените в Израел. Той изкара само един сезон на "Армията", но бързо се превърна в основен футболист и привържениците го заобичаха. 

Той си тръгна около драмата след отказването на "Титан" и преди идването на Сашо Томов начело на клуба. Ето какво сподели Саша пред медиите в родината си за престоя в България и живота тук. 

"Единственият ми сезон в България беше страхотен, представих се много силно. Бързо се утвърдих в отбора, но после започнаха забавяния на заплатите и реших да си тръгна. Просто трябваше да отида да живея в друга държава."

"Наложи ми се да се обърна към съда, за да ме пуснат да си тръгна от ЦСКА. Трябваше да направя доста компромиси, за да се махна. На практика работих два месеца безплатно, но си заслужаваше да си тръгна."

"Доброто ми представяне тук ми позволи да отида в Израел. Там животът не предлага подобен стрес, въпреки това, което виждате по телевизията. Всичко е под контрол", сподели Саша пред медиите в родината си.