Отборът на ЦСКА може да претърпи много сериозна санкция, заради неуредени финансови взаимоотношения с агента Мирчо Димитров. От Дисциплинарната комисия излязоха с изявление, според което, ако в 14-дневен срок „червените” не погасят задълженията си, ще бъдат наказани с отнемане на точки. В момента ЦСКА има в актива си само една точка, след 3 изиграни кръга в А група.

От Дисциплинарната комисия вече наложиха 1000 лева глоба на „армейците” по същия казус.

На официалния сайт на БФС бе публикувана следната информация за решението от днешното заседание Дисциплинарната комисия:

"За неизпълнение Решение на Комисията за лицензиране и дейността на агентите на играчи от 29.04.2010 г. на основание чл. 67, ал. 1 от ДП 2010/2011, ДК налага имуществена санкция в размер на 1000 лева на ПФК"ЦСКА" - София.

ДК определя 14-дневен срок от датата на уведомлението за уреждане финансовите взаимоотношения между ПФК"ЦСКА" и Мирчо Димитров - лицензиран агент на играчи.

На основание чл. 67, ал. 2 ДК предупреждава ПФК"ЦСКА", че ако не изпълни задълженията си в указания срок може да бъдат санкционирани с отнемане на точки."