Мароканският защитник на Левски Шакиб Бензукан няма да се завърне в игра за Левски. Това потвърди спортният директор на „сините” Георги Иванов в интервю за Ринг.

Гонзо коментира проблема с Бензукан, който според него е много добър футболист, но е нарушил дисциплината, заради което няма да играе повече със „синия” екип.

„Всеки един добър футболист липсва, Шакиб Бензукан бе един от добрите футболисти в нашия отбор, но при него има други проблеми”, заяви Гонзо.

„Шакиб Бензукан няма да се върне в Левски, в първия отбор, той продължава да тренира с втория отбор. Той наруши правилата, дисциплината, а върху това се гради всичко в един отбор. Не може да кажеш, че си професионалист само защото идваш да тренираш. Трябва да знаеш как да спиш, как да се храниш. Шакиб остави отбора в тежък момент. За мен е важен отборът като отбор”.

„Заради един човек трудът на целия отбор отива на вятъра. Аз съм безкомпромисен към нашите футболисти, в Левски има изключителна дисциплина”, допълни Иванов.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg