Беласица ще се опита да завърши достойно сезона, като петричани са амбицирани да не загубят от ЦСКА в неделя на ст. „Цар Самуил”. Срещата е протоколна за домакините, които вече осигуриха мястото си в А група и през следващия шампионат.

Единственото, към което могат да се стремят възпитаниците на Горан Шукрия е подобряването на рекорда за най-много спечелени точки в едно първенство.

Ако Бела победи, ще събере 41 точки и ще надмине с две точки досегашното си най- добро постижение.

Наставникът на Беласица обаче има за разрешаване сериозни кадрови проблеми предвид факта, че и двамата опорни халфове - Георги Петров и Антон Костадинов няма да играят заради наказания.

Двубоя пропускат и контузените Кацимерски, Дамянов и Динков. Вратарят Христо Бахтарлиев обяви, този мач ще бъде по-особен за него, поради това, че преди време бе привлечен в първия отбор на ЦСКА от Стойчо Младенов и Стоян Йорданов, срещу които ще се изправи в неделя. Той не пожела да коментира слуховете, че има оферта от двамата отново да заиграе на „Българска Армия”.

Беласица - вероятен състав: 1.Бахтарлиев, 2. Бл.Наков, 3. Зекири, 4. Личков, 5. Д.Наков, 6. Орловски, 7. Жуниван, 8. Маркиньос, 9. Ду Бала, 10. Гаджев, 11. Господинов

Резерви - 12. Манолов, 13.Велинов, 14. Стойков, 15. Николов, 16. Георгиев, 17. Митушев, 18.Кабранов

Наказани - Петров, Костадинов

Контузени - Кацимерски, Дамянов, Динков