С всички налични чужденци отпътува отборът на Беласица за Благоевград, където днес петричани срещат шампиона ЦСКА.

„Бяло-червените” в последния момент успяха да картотекират албанеца Бикай, хърватина Сертич и сърбина Адемович. Има вариант обаче последните двама да не започнат като титуляри. Адемович пропусна няколко тренировки на тима, тъй като нямаше виза за България, а Сертич ще остане резерва, като се очаква Шенсой да започне в предни позиции с Бижев и Кабранов.

Наставникът, който ще дебютира като старши треньор у нас през седмицата нито за миг не показа притеснение или намерение да използва прекалено защитна схема.

„Напоследък се наслушах за проблемите на ЦСКА. Аз обаче мога да ви уверя, че те в никакъв случай не са от спортно-технически характер. Очаква ни много здрав мач, който обаче ние трябва да се представим на ниво”, заяви треньора на петричани. Той няма да може да разчита на бранителя Краси Савов, който е с частично разкъсана връзка на коляното.

Феновете на Беласица няма да ползват организиран транспорт до Благоевград, но голяма част от тях ще пътуват с личните си автомобили, най-вече заради близкото разстояние между двата града.