Камерунският страж Даниел Беконо ще играе в ЦСКА. Това стана ясно след протеклите днес няколкочасови разговори между мениджърите на играча и хора от ръководството на ЦСКА. Контрактът ще бъде за две и половина години.

Условията, които са били предложени от страна на „армейците”, са се доближили максимално до тези на играча, което дава увереност и на двете страни, че няма да има проблем за крайното финализиране на сделката.

Официално договорът трябва да бъде подписан в понеделник. От Борисовата градина веднага обявиха намерението си да вземат вече бившия вратар на Берое, след като той заедно с голяма част от съотборниците си успяха да разтрогнат на Арбитражна комисия вчера. Вероятно след парафирането на контракта в началото на следващата седмица, камерунецът ще се присъедини към „червените” на лагера им в Белек.

Изцяло от решението на старши треньора Стойчо Младенов оттук насетне зависи, дали ще бъде потърсен друг отбор за пролетния дял на първенството на Илко Пиргов или ще се разчита на всички налични вратари в ЦСКА.