Десният защитник на Локомотив Пловдив Джереми Родригес почти сигурно пропуска мача с Литекс от 4-ия кръг на А група. Това заяви наставникът на „смърфовете” Христо Бонев. Французинът не е тренирал от четири дни заради контузия, в която Зума се усъмни.

„Джереми не тренира вече четири дни заради негови съображения и сигурно няма да започне мача срещу Литекс”, каза Бонев. На въпрос какви са тези съображения, Зума отговори с многозначителна интонация: „Че бил контузен. Направихме му ехограф, който не показа нищо, но него го боли.”

След това Бонев предупреди чужденците в Локомотив Пловдив, че който от тях си дава почивка и не се раздава за отбора може да бъде натирен от „Лаута”.

„Ако някой от тях си мисли, че е дошъл тук на екскурзионно летуване, скоро ще има хора, които с такси на собствена сметка ще ходят до аерогарата и ще пътуват там, от където са дошли.”

В случай, че Родригес остане извън титулярния състав в неделя, неговото място най-вероятно ще заеме Емил Аргиров-Животното.

Десният бек и трайно контузеният Красен Трифонов са единствените с проблеми в лагера на „черно-белите”. Всички останали играчи тренират на пълни обороти и са на разположение за двубоя с Литекс.