Финансовият директор на Левски Костантин Баждеков заяви, че не може да каже дали оставката на Антони Здравков ще бъде приета въпреки отпадането на тима от турнира за Купата на България. „Сините“ паднаха с 0:2 от Ботев в Коматево и напускат надпреварата с общ резултат 3:3 и по-малко голове на чужд терен.

„Разбрах, че Тони Здравков е подал оставка и ще преценим. В момента не мога да коментирам, не е сериозно. Левски все още има треньор и не мога да коментирам. Не знам какво ще се случи оттук нататък и дали Тони Здравков ще остане. Не е толкова лесно да намерим нов треньор, защото той трябва да има нужните лицензи и документи. След два дни предстои мач, не знам как толкова бързо ще се намери такъв човек“, каза Баждеков.

„С лиценза до момента имаме срок до края на месеца да представим неща. Надявам се да няма проблеми с лиценза. От страна на клуба всичко е осигурено, така че футболистите да не мислят за друго и да докажат, че обичат синята фланелка. За съжаление не се получава и ще трябва да се преосмислят някои неща“, допълни директорът.