Скандалният /от снощи/ Станислав Ангелов се срещна в ранния следобяд с Тодор Батков и Константин Баждеков. Според изпълнителния директор на Левски, германците от Енерги едва вчера около 17 часа са информирали сините с факс до офиса на Леге, че подписват с българина.

„Той е наш футболист с перфектен договор!” - отсече Баждеков. Според него в Левски наистина не са знаели до последно за самоинициативата на Пелето и снощи на пожар босовете са се информирали един друг.

Според неофициална информация на Гонг, Батков още тази сутрин е събрал съвет от юристи, за да прегледат отново всички документи. Изводът е бил – да му мислят германците! Дали е така или в Котбус са намерили вратичката в договора на Пелето, ще се разбере в близко бъдеще. Засега е ясно, че в Левски чакат национала на първа тренировка след десетина дни.

Вече е публична тайна, че Енерги и Ангелов ще се надяват на митична клауза в договора, която след неустойка го прави свободен агент. Това са конфиденциални информации, застрахова се Баждеков, но добави, че не вижда никакъв текст, който да праща толкова лесно Пелето в Бундеслигата.

 

Чуйте цялото интервю на Баждеков в Аудио.