Президентът на Левски Тодор Батков наблюдава на живо гостуването на "сините" на Пирин Гоце Делчев, завършило 5:0. След двубоя босът на клуба изрази задоволствие, че събитията през седмицата не са оказали влияние на футболистите. Батков уверено заяви, че Левски ще победи ЦСКА в голямото дерби след 7 дни и призова всички, които милеят за "синия" отбор, да бъдат сплотени.

"Показаха, че не са много повлияни от събитията. Показаха желание, играта трудно мога да коментирам. Другата събота играта ще е съвсем друга. Пожелавам успех на Гоце Делчев, много симпатичен отбор, в София играха по-добре, явно бяха отписали мача", каза Батков.

Относно "вечното дерби", президентът на Левски сподели: "Убеден съм, че ще го спечелим. С пълна мобилизация на футболисти, треньорско ръководство и горещата подкрепа на публиката. Призовавам всички левскари на стадиона, който не се опитва да направи нещо добро, той не греши. Дайте да забравим всичко и да излезем сплотени в мача на истината."

"Не вярвам да има напрежение във футболистите. Договорът му (на Тони Здравков б.р.) е до 30 юни, както и договорите с Топузаков и Мариян Христов. Убеден съм, че ако се справят добре, те ще водят отбора и през пролетта. Имат 11 мача на истината до Нова година, плюс два мача за Купата."