Досегашният собственик на Левски Тодор Батков обяви на изпроводяк, че се разделя безвъзмездно с акциите си и ги прехвърля на Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов. Преди това той разкри, че е осигурил над 45 млн. лв. за 17-те години, от които ръководи "сините".

"Прехвърлям акциите безвъзмездно. Не знам от къде се реши, че чакам 15-20 милиона лева за тях. Винаги съм гледал на Левски като на публичен ангажимент. Дори и за последната година отделих близо 1.7 млн. лв."

"Надявам се поне сега да събера пари да изографисам храма, който построих с жена ми в Смолян. Иначе добре съм със здравето. Левски ми донесе два стенда, но съм добре. Познавам хора с по 12-13 такива, все пак медицината напредна."

"На драго сърце ще помагам и в бъдеще. Ще се включвам в определени каузи, сега обаче искам да заделя 500 хил. евро за изографисването на храма. Може би за това забавяне Бог се обърна от мен в последните години", заяви Батков. 

"Искам да благодаря на хилядите, които ме подкрепяха толкова години, аз оставам един от тях. Сега ще гледам мачове като човек с освободена психика", завърши Батков.