„Успех пожелавам и на трите български отбора в турнира за Купата на УЕФА. Да, желая го и на ЦСКА. Все пак ние проправихме път, няма да е лек мачът. Чувам, че има контузени. Тунчев, който ми харесва много няма да играе. Трябваше да го вземем навремето, но се случи това с Георги Илиев”, по този начин босът на Левски пожела успех на българските тимове играещи в Европа.

„Не вярвам да вземем Тунчев от ЦСКА. Ние си имаме защитници, мароканците са много добри”, допълни още Батков.

Относно капитана на отбора Елин Топузаков, Тодор Батков каза, че в Левски не робуват на имена и в групата попадат играчите в най-добра форма. Собственикът не пожела да коментира дали се търси нов тим на защитника.

„Видях как върви ремонта. Разбрах, че малко мързеливичко работят. До края на ноември ще имаме изцяло обновен стадион. Вероятно срещу ЦСКА ще играем на стадион „Васил Левски”, а не тук на „Герена”, продължи адвокатът.

„Не съм казвал, че Левски не ми е първа грижа. Трябва да балансирам, защото работя и по проблемни проекти. В Левски всичко е наред. Шокът попремина и съм уверен, че ще станем шампиони. Програмата ни е добра. Всъщност имаме и три сериозни мача в края на годината”, отбеляза бизнесменът.

„Имам доверие на Мъри и Наско по спортно-техническата част. Те решават, и те носят отговорността. Не мога да се меся в тяхната работа”, завърши Тодор Батков.

Любопитно е, че Батков наруши обета си за мълчание и се съгласи да говори по футболни въпроси със събралите се журналисти на стадион „Георги Аспарухов”.