„Има Господ и той го върна на ЦСКА за есенното дерби“, заяви собственикът на Левски Тодор Батков. „Сините“ надиграха „червените“ с 1:0 във вечното дерби, като съкратиха аванса на „армейците“ на върха и запазиха надеждите си за място в евротурнирите.

„Не виждам какви претенции могат да имат те. Радвам се, че победихме, защото щеше да бъде архинесправедливо да станат шампиони след смешни наказания за допинг, съдийско подпиране и с редица проблеми по лиценза. Нека да излязат и да кажат – те или държавен служител – до момента колко дължат на НАП“, каза президентът на „сините“ пред в. „Стандарт“.

„Опитваме се да спасим сезона, като вземем третото място. Доволен съм от победата. Тя беше необходима за самочувствието на играчите и да се оттърсим от редицата резултати, които доведоха до загуба на титлата. Повече от справедлив резултат с оглед на есенното дерби. Да не забравяме съдийството на Таско Тасков – спестени картони, неотсъдени дузпи и толериране на ЦСКА, както и най-несправедливото нещо – тотално дрогирания им отбор“, продължи Батков в типичния си стил.

Собственикът на Левски коментира и завишениет премии, които ще получат неговите играчи за успеха над големия съперник. „Взех това решение, защото футболистите показаха характер в доста тежка ситуация. Трябва да се реваншираме на феновете с победи до края. Този успех е и за Георги Иванов, който безумно обича клуба. Какво са казали от ЦСКА? Моля, не ме занимавайте с глупости. Цяла пролет се наслушах на такива“, завърши Батков.