Собствникът на Левски Тодор Батков заяви в първото си изказване от доста време насам, че ако сините не заиграят по-добре до Нова година, ще има сериозни промени. В момента шампионите са на осмо място в класирането, на седем точки зад лидера ЦСКА.

„Имаме 25 мача. В края на крайщата е нормално със 72 точки да станем шампиони” – каза Батков пред Канал 3 – „Мисля, че от тези 25 мача трябва да вземем 62-63 точки, които не са проблем, предполагам. Проблем ли е?”

„Дано Левски заиграе добре, ако не ще сменяме бардака на Нова година, защото вижте какво стана в ЦСКА. Смениха бардака и уж тия дето им се смееха всички, вижте, че си играят момчетата.”

„Самонаказаха се, както наказаха и отбора. И отборът е наказан, както можете да си представите. Не се е обърнала каруцата. В крайна сметка ние три дни преди това направихме нелош мач срещу феноменален отбор. Аз това пътуване гледах Виляреал сега срещу Атлетик Билбао. Те всички удържат, отборът е със 100 милиона бюджет. Играем в Лига Европа, не може, три пъти се опитаха тия момчета да влязат в Шампионската лига…”, коментира босът на „сините”.