Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков изрази неудовлетворението си от факта, че тимът му е изпратил на разположение на националния отбор четирима футболисти, но само един е взел участие в контролата с Румъния.

„Оранжевите“ взеха първа победа в контролите в Анталия, като се справиха с Партизан, и се наложи с 2:1.

След срещата, Красимир Балъков сподели: „Доволен съм от начина, по който изиграхме контролата. Резултатът не беше от най-голямо значение. Разбира се, на базата на това, върху коЯто работим трябва да се трупат и победи, за да имаме самочувствие.“

„Като цяло отборът има лице, концепция, има ред и дисциплина, това, което ме задоволява като треньор.“

„Не само Литекс, всички отбори има нужда от нови попълнения, особено когато има високи цели. Търсим халф, който да вдигне главата и да може да подаде топката напред. Имаме много добри футболисти в средата на терена, но ни трябва конкуренция. И евентуално един нападател ни трябва, на фона на това, че Джордан доста дни изкара извън отбора“, коментира Краси Балъков.

„Равният резултат за националния отбор, винаги е ОК за нещо ново, което се започва. Мисля, че селекционерът видя някои от новите състезатели. Жалкото е, че ние дадохме четирима футболисти, като не сме се оплаквали. Но от тези четири състезатели игра само един. От тази гледна точка съм малко притеснен, но може би селекционерът е държал повече на резултата, отколкото да види всички състезатели“, каза още Краси Балъков.