Възстановително занимание проведоха тази сутрин футболистите на Черноморец Бургас. Титулярите, водени от Красимир Балъков се качиха на велосипеди и направиха веломаратон из алеите на морската градина в Бургас. Хубавото време бе накарало бургазлии и гости на града да излязат на разходка в приморския парк. Явно много от тях познаваха футболистите и техния треньор, защото многократно поздравяваха играчите с аплодисменти и окуражителни възгласи за хубавата игра срещу тима на Славия.

След като завъртяха няколко обиколки в градината, Балъков промени маршрута и всички поеха по пътя към Сарафово. След около час групата се върна на стадион „Лазур”, за да проведе задължителните процедури и възстановяване във рехабилитационния център на стадиона.

Останалите играчи, които не попаднаха в групата и резервите, които участваха във вчерашния мач срещу Славия, тренираха на Кампуса под ръководството на помощниците на Балъков. За добрата игра и стратегическата победа, футболистите получиха ден и половина почивка. Следващата тренировка на отбора, в подготовка за мача с Монтана е в четвъртък.