Старши треньорът на Черноморец Красимир Балъков сподели, че неговият отбор е показал „хубав футбол” в мача със Сливен, който е бил „изключително тежък мач”. Освен това той изказа комплименти на привържениците, които наблюдаваха мача на стадион „Лазур”.

„Изключително тежък мач, имахме малко повече късмет, вкарахме първия гол в много важен момент. Нашите футболисти се поуспокоиха, доволен съм, на нас психическото напрежение не ни беше малко. Критикувани сме много. За нас този мач беше много важен и от тази гледна точка съм доволен”

„Най- съм доволен от хубавата атмосфера на стадиона, бургазлии показаха, че все пак има хора, които обичат футбола в Бургас, за тях един голям комплимент. Футболът е един спектакъл. Мисля, че хората разбират, какво правим в Бургас”.

„Момчетата играха слабо в Монтана и разбира се бяха даже малко пренавити, бяха малко стъписани, но след 15-та минута видяхме, че могат да играят хубав футбол. Сливен играе добър футбол, не се притесняват, такива мачове не са лесни, но за наше щастие успяхме да победим”.

Относно включването на Габриел Атц, Бала коментира: „Доволен съм от неговото включване, в края на мача силите го напуснаха, направи 1-2 грешки, но това е съвсем нормално за месец и половина без игра”.

„Много се надявам Сливен да си вземе точките и да остане в А група. Това, което прави Сливен е похвално, защото те играят футбол. Ние продължаваме по нашия план, който сме начертали. Залагам на повече чужденци, което в България не го приемат за нормално, но от друга страна работим с младите футболисти и ги градим. Трябва да свикват с критиките”, завърши Балъков.