Мениджърът на Черноморец Красимир Балъков сподели след победата над Левски с 3:1, че е доволен от контролата, играла се на стадион „Георги Аспарухов”. Двубоят имаше благотворителен характер, поради което в срещата се включиха както Балъков, така и спортният директор на „сините” Георги Иванов.

„Опитахме се да използваме по най-пълноценния начин някои играчи, които не бяха играли дълго време. Мисля, че се получи добър мач, с добро темпо, който беше полезен и за двата тима”, сподели Балъков след края на срещата.

„Смятам, че трябва да има по-големи благотворителни инициативи, особено когато става дума за социално слаби хора. Надявам се с цялото си сърце някой ден като нация да разберем, че ако не помагаме на хората, после няма кой да помага на нас”, добави мениджърът на Черноморец, който уточни, че е доволен от своето представяне на терена: „Поне не се изложих.”

„Голямо удоволствие е да играеш с играещи в момента футболисти. Времето ми вече е минало. Аз тук, мисля че от 1997 година не съм играл, тогава за последен път срещу Германия мисля, че беше, но сега отново имах удоволствието да играя на този перфектен терен, с идеални условия. Мога само да поздравя Левски.”

Краси Балъков бе запитан и за представянето на националния ни отбор срещу Уелс (1:0): „Усети се авторитетът на Лотар Матеус, но дисциплината, която е вкарал, явно се отрази положително на националния отбор и видяхме с какво вдъхновение играха срещу Уелс. Дано това да бъде началото на промените в отбора.”