Старши треньорът на Черноморец Бургас Красимир Балъков хвърли главната вина за загубата на неговия отбор от Литекс със съдията Ангел Ангелов.

„Мисля, че червеният картон бе ключов, останахме с 10 човека и с един хомогенен и добър отбор с 10 човека е трудно да се играе. Въпреки това имахме своите шансове. Не мога да коментирам сцената с Траян Дянков, но тя беше второто решаващо нещо за победата на Литекс”, заяви Балъков.

„Трябва малко да се успокоим и да анализираме нещата. Пак казвам, не знам защо, но за кой ли път не завършваме мача с Литекс с 11 човека, жалко”.

Относно ситуацията след края на мача, в която Паскал Борел нападна съдийската тройка, Бала коментира: „Вие чухте ли го Паскал Борел? Защо спекулирате пред цяла България. Както не сте чули, и аз не съм го чул. Паскал Борел е шампион на Германия и има 200 мача в Бундеслигата. За да се случи нещо подобно, значи нещо го е изнервило”.

„Енис (Хайри) ми каза, че три пъти Нифлор го е наплюл за да реагира така. Като те наплюят три пъти и съдията не прави нищо, излизаш извън нерви. Мисля, че съдията предреши мача”, завърши Балъков.