Полузащитникът на Монтана Борислав Балджийски посочи Лудогорец като основен фаворит за титлата в "А" група.

Новакът в елита завърши 1:1 на собствен терен срещу шампионите от Разград в четвъртия кръг от първенството в петък, като продължи силното си представяне от началото на сезона, в който допусна само едно поражение от четири срещи и с 5 точки заема петото място в подреждането.

"Всички отбори, срещу които играхме досега (Берое, Ботев Пловдив, Литекс и Лудогорец), са много добри, но за мен Лудогорец е фаворитът да стане шампион. Ние излизаме във всеки мач, за да се надиграваме и да покажем добър футбол", каза юношата на Левски.

"Не смятам, че представянето ни до момента е изненада. Ако за вас журналистите е, то за нас в отбора това не е така", добави Балджийски.

Монтана гостува в следващия кръг на Левски, а бившият младежки национал е категоричен, че отборът му ще дойде на "Герена" със самочувствие.

"Отиваме за победа. На терена ще видим кой е по-добрият отбор и нека той победи", заяви той, цитиран от БТА.

Срещата Левски - Монтана от 5-ия кръг на А група е в събота от 20.00 часа. Срещата ще можете да проследите в Gong.bg, Gong Play, по Diema sport и Дарик радио.

В петък нападателят на Монтана Борислав Балджийски за втори път получи наградата Играч на мача в анкетата на Gong.bg и Diema sport и изрази разочарованието си, че не е успял да се разпише при равенството с Лудогорец 1:1.