Неприятна изненада сполетя футболистите на ЦСКА след края на сутрешното им занимание. „Армейците” се изправиха пред поредното предизвикателство у нас – липса на течаща вода.

Играчите бяха ужасени след тренировката, след като разбраха на стадион „Българска армия” няма течаща вода. Най-вероятно причината се крие в авария в централен водопровод, но има вероятност шефовете на клуба да за закъснели с плащането на сметките към ВИК.

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе видимо разгневен от ситуацията, като всички заемащи някакъв пост на „Българска армия” се опитваха по всякакъв начин да обяснят на наставника, че вината не в тях. Въпреки това Младенов бе изключително разярен.

Липсата на вода накара повечето от играчите да се качат на клубния автобус и да отидат до Националния стадион „Васил Левски”, за да могат да вземат душ след проведената тренировка. Останалата част от футболистите предпочетоха да се качат на личните си автомобили и да се приберат по домовете си, за да се погрижат за личната си хигиена.

Проблемът, който се получи с аварията забави представянето на новото попълнение Емил Гъргоров, както и награждаването на футболист номер едно на феновете на ЦСКА за 2007 година - Велизар Димитров. Отделно от това, президентът на тима Александър Томов закъсня с 20 минути за срещата си с журналисти, която бе предвидена за 11.30.