Спортният директор на Локомотив Пловдив и член на УС на ПФЛ Атанас Узунов отново нападна Съдийската и Дисциплинарната комисии на БФС.

Именно по негова инициатива е и предложението към лигата за орязване на съдийските такси при недобро свирене на мачовете.

„Още веднъж ще кажа и това, което казах след мача с ЦСКА, Съдийската комисия се съгласява да не изпраща Антон Генов на мачове на Литекс по желание на ловчанлии. За едни може, за други не може. Вчера нов гаф на Съдийската комисия, знам предварително кой ще ни назначат, да ни свири мача за купата с Локомотив София. Не знам дали вече ги има официалните наряди, затова не искам да коментирам с имена. Сега сигурно дискутират и мислят. На определени клубове, ако си направите труда да проверите, им свирят 4-5 човека. По-добре всеки клуб да си извади листчето и да си напише кой иска да му свири и кой не”, каза Узунов.

Той нападна и Дисциплинарната комисия, която според него мери с различен аршин. „Знаехме, че трябва да носим дисциплинарна отговорност за действията на нашите привърженици, но не е нормално за няколко бомбички без последствия, да сме с последно предупреждение за лишаване от домакинство, а на друг мач с последствия, да има минимална глоба”, добави Атанас Узунов.