Спортно-техническият директор на ЦСКА Атанас Караиванов отговори шеговито на въпроса, свързан с оферти на стойност 2 млн. евро към играчи на тима. „Имаше оферти към трима – Марто-готвача, Каубоя и Киро-администратора”, заяви Караиванов.

В сериозен стил той направи и кратък анализ на подготовката, която „червените” приключиха в Анталия. „Подготовката беше много хубава, макар и малко дълга. ЦСКА получи само 1 гол, спечели 4 мача и с изключение на един мач играхме много добре”, каза Караиванов.

Новият шеф на „Българска армия” допълни, че в понеделник ще има среща със собствениците и Йоан Андоне, на която ще се обсъди списъка с играчи нужни на треньора, които ще тръгнат за Свиленград. „Моята идея а да подкрепим неговото намерение за по-малка група. Всички имат договор с клуба. Уважаваме всички, но не може групата да е 33-ма играчи. Според мен отборът е готов на 70-80%. Много е важно в понеделник как ще се приеме решението на треньора. Да бъде прието и осмислено от обществеността. Да видим какво ще се случи с играчите, на които няма да се разчита. ЦСКА е на 1-2 стъпки до това да влезе със скорост в първенството”, допълни Караиванов.

Бившият генерален секретар на Миньор заяви още, че до началото на шампионата единствената контрола ще бъде със Свиленград идния петък от 15 часа.

„Помните, че в мача за купата имаше голям интерес на местните. Нека има празник на града. Последната контрола ще бъде подгряваща за първата среща”, каза още Караиванов.