Контролата между ЦСКА-София и Удинезе на 23 юли ще се играе на стадион „Българска армия“, като феновете ще могат да посетят срещата безплатно. Решението е лично на един от главните акционери в клуба – Гриша Ганчев.

Мачът ще е последна проверка за „червените“ преди началото на сезона в Първа професионална лига. Той ще послужи и за представяне на отбора преди официалния старт на кампания 2016/2017.

„Мачът срещу Удинезе ще се играе на „Армията“. За този мач г-н Ганчев прави жест към всички и пуска свободен ход. Смятаме, че сезонът в момента е отпускарски и няма да има чак такова стълквотворение. Очакваме стадионът да бъде пълен“, каза представителят на клубното ръководство Милко Георгиев в ефира на Diema Sport 2.

„Ако не беше Гриша Ганчев, нямаше да играем контрола срещу Удинезе, а сигурно срещу някого от миналогодишните ни противници, без да ги обиждам (визира отборите от В група – б.р.). Интер? Честно казано, дори не съм влизал в сайта им да видя кои играчи са започнали подготовка. Интер е Интер – не всяка година български отбор може да срещне Интер, дори и в контролна среща“, завърши Георгиев.ь