Футболистът на Локомотив София Саша Антунович изрази надеждите си пред „Гол линия”, че ако неговият отбор победи ЦСКА на ст. „Българска армия” вече може да насочи вниманието си и към шампионската титла.

Сърбинът в закачлив тон заяви, че не знае и кой е основният проблем на „червените” – дали, че Левски е първи или че Локо Сф е втори.

„Много е сложен въпросът за първото място в А група. Има доста мачове и ако вземем три точки на „Армията” всичко e възможно. Много глупости се изговориха, за съдиите и за нашия отбор. Излязоха различни нападки, но не искам да обиждам никого. Ако бием, в този мач, може и ние да влезем в Шампионската лига”, сподели Антунович.

„Само на ЦСКА не знам какъв им е проблемът – дали защото Левски е първи или защото Локо Сф е втори! Не знам кое е по-големият им проблем”, допълни още сърбинът.

„Всеки има право да мечтае за титла, но имаме много тежки мачове. Играем спокоен футбол, не бързаме за никъде и чакаме нашия шанс. Не мога да кажа, че Левски е най-добрият отбор, все пак сега сме само на 3 точки от тях”, каза нападателят на столичните „железничари”.

На въпрос защо старши треньорът на Локо Сф носи шапка с логото на Шампионската лига и да не би това да е някакъв намек, в типичния си шеговит стил Антунович отговори, че Стефан Грозданов постоянно си сменя шапките, но това, че носи точно тази може да провокира съдбата.

В закачлив тон Антунович заяви, че ходи на част от домакинските мачове на ЦСКА, за да проучва противника, но без да шпионира, а просто да гледа: „Ще видим како ще стане, въпреки, че „червените” са фаворити.”

Саша Антунович допълни, че през свободното си време предпочита да се разхожда, както и да посещава ресторанти, но уточни, че не обичам да си стоя вкъщи.